Onderhoud van je WordPress website is essentieel.

Met goed onderhoud en beheer waarborg je functionaliteit, stabiliteit en veiligheid van je website.

Techniek

Naast websitesnelheid zijn er meer technische zaken die belangrijk zijn voor het onderhoud van je website, zoals broken links en onbereikbare pagina’s. Door regelmatig een site audit te doen krijg je zicht op problemen en kun je ze aanpakken.

Verder is het ook een goed idee om website-activiteit te monitoren, want dit kan je wijzen op mogelijkheden om het ux-design van je website te verbeteren.

Onderhoud uitbesteden

WordPress onderhoud is essentieel voor de goede werking van je website maar ook voor de veiligheid van je website. Meer dan de helft van de websites die gehackt worden hebben als oorzaak achterstallig onderhoud. Met een WordPress onderhoudspakket ben je er zeker van dat je website (ook je thema en alle plugins) steeds helemaal up-to-date en veilig is.

Bij het uitbesteden van WordPress onderhoud heb je zelf geen omkijken meer naar de techniek en veiligheid van je website. Het advies is om je website doorlopend te controleren op updates, het is geen goed idee op updates uit te stellen en maar een paar keer per jaar uit te voeren. Als je dat doet is je website langere tijd kwetsbaar voor hackers zolang de updates niet uitgevoerd zijn.

SEO

Gevonden worden in de zoekmachines.

Websites

Een goede techniek, dat is de basis van iedere website.

Webshops

Je wilt producten verkopen via online kanalen?

Facebook advertising

adverteren op Facebook en/ of Instagram.