Wat je doel ook is, ik help je graag op weg met een WordPress Webshop op maat.

Als webshop ben je 24/7 beschikbaar voor je klanten. Een webshop sluit nooit, dus kunnen klanten iets bij jou kopen waar en wanneer ze willen. Wist je dat maar liefst 75% van de Nederlandse bevolking online winkelt?

Altijd zelf de controle

Niks is vervelender dan dat je telkens contact moet hebben met je webbouwer als je een nieuw product op de webshop wilt plaatsen, een nieuwe pagina wilt opmaken of een aantal afbeeldingen wilt weergeven.

Gebruiksgemak voor jou als eindgebruiker vind ik erg belangrijk. Daarom leer ik jou werken met het WordPress CMS systeem zodat jij binnen een mum van tijd zelf je producten, berichten & pagina’s kunt gaan maken.

Plat gezegd: als je met Microsoft Word overweg kunt dan kun je ook met het WordPress CMS systeem overweg zoals ik het voor je neer zet.

Converteren

Niks is vervelender dan op een webshop komen en niet kunnen vinden wat je zoekt.

Met een duidelijke navigatie- en menustructuur help ik je met het opzetten van een “logische” webshop zodat bezoekers snel vinden waar ze naar op zoek zijn.

Daarnaast werkt het toevoegen van Call-2-Action buttons, een goede filtermogelijkheid en een slimme zoekfunctie ook drempelverlagend zodat bezoekers eerder overgaan tot bestellen.

SEO

Gevonden worden in de zoekmachines.

Websites

Een goede techniek, dat is de basis van iedere website.

Webshops

Je wilt producten verkopen via online kanalen?

Facebook advertising

adverteren op Facebook en/ of Instagram.