• Eetcafé Jansen & Jansen in Hengelo Gelderland is een restaurant dat met behulp van de website graag reserveringen wil ontvangen & het menu wil kunnen tonen.

  • Partyverhuur Tocaja is een nieuw verhuurbedrijf dat zich focust op het verhuren van onder andere tenten, statafels, biertafels en toebehoren. Ze willen het assortiment graag tonen op hun webshop in combinatie met de mogelijkheid om deze spullen te huren.

  • Voor Silent Disco heb ik een Wordpress webshop opgezet met een reserveringsmogelijkheid. Bezoekers kunnen middels een kalender aangeven wanneer ze de Silent Disco koptelefoons willen huren en het systeem berekend automatisch de prijs.

  • V. en AV PAX is een voetbalclub uit Hengelo Gelderland. De vorige website was flink verouderd en was op mobiel niet goed zichtbaar. Daarnaast werkte de koppeling met het Sportlink systeem (waar uitslagen, het programma en teaminformatie uitgehaald kan worden) niet meer optimaal.

  • FeelGoodClub AeroFitt met vestigingen in Didam, Duiven, Hengelo Gelderland, Zelhem en Zutphen is een begrip in de regio Gelderland. De nieuwe website moest mobielvriendelijk zijn, ruim 85% van de bezoekers bekijkt de site op een mobiele telefoon.

  • Voor Bistro de Smederij heb ik een Wordpress website opgezet met een hoge mobielvriendelijkheid. Immers 90% van de sitebezoekers doen dit op hun mobiele telefoon (ze willen snel reserveren, het menu bekijken of een sfeerimpressie krijgen).

Gratis adviesgesprek?

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Vraag dan gerust eens een adviesgesprek aan. Tijdens dit gesprek kunnen we kijken naar de mogelijkheden en enkele kaders stellen.