Uitdaging

FeelGoodClub AeroFitt met vestigingen in Didam, Duiven, Hengelo Gelderland, Zelhem en Zutphen is een begrip in de regio Gelderland. De nieuwe website moest mobielvriendelijk zijn, ruim 85% van de bezoekers bekijkt de site op een mobiele telefoon.

Daarnaast moest de site gekoppeld worden aan het ledensysteem. Alle ingevulde formulieren op de site moeten bijvoorbeeld automatisch in het systeem geschoten worden zodat er tijd (en dus geld) bespaard wordt.

Strategie

Omdat de FeelGoodClubs allen gelegen zijn in Gelderland is er gekozen voor een lokale strategie. Een persoon wil namelijk maximaal 20 kilometer afleggen om naar een sportschool te gaan. Met behulp van gerichte content & lokale SEO optimalisatie hebben we dit de vindbaarheid in de zoekmachines enorm weten te vergroten.

Aanpak

De nieuwe website is volledig mobielvriendelijk en met één druk op de knop kunnen er pushnotificaties gestuurd worden naar onze volgers. Daarnaast worden er met behulp van Social media advertising, Retargeting en Google Ads campagnes doelgericht geadverteerd om zo meer verkeer naar de website te krijgen & meer leads te krijgen.

Wil jij
ook zo’n site?

Wil jij
ook zo’n site?

Het proces

Waar begin je mee tijdens zo’n project?

Galerij

Enkele screenshots van succesvolle pagina’s.

Resultaten

Waar doen ze het nou eigenlijk voor

250%

MEER LEADS

85%

MOBIELE BEZOEKERS

95%

MEER SNELHEID

100%

MOBIELVRIENDELIJK