Uitdaging

V. en AV PAX is een voetbalclub uit Hengelo Gelderland. De vorige website was flink verouderd en was op mobiel niet goed zichtbaar. Daarnaast werkte de koppeling met het Sportlink systeem (waar uitslagen, het programma en teaminformatie uitgehaald kan worden) niet meer optimaal.

Strategie

Naast het feit dat de koppeling met Sportlink niet lekker werkte was er ook een omslachtige manier voor nieuwe leden om zich aan te kunnen melden bij de vereniging. Op de nieuwe site zie je in één oogopslag waar je je kunt aanmelden (of een adreswijziging kunt doorgeven).

Aanpak

Voor V. en AV PAX heb ik een WordPress website opgezet met een hoge mobielvriendelijkheid. Immers 90% van de sitebezoekers doen dit op hun mobiele telefoon (ze willen snel een de uitslagen checken, het programma bekijken of even snel het laatste nieuws bekijken). Naast deze mobielvriendelijkheid is er ook een koppeling met Sportlink opgebouwd. Als laatste hebben ook de sponsoren een prominentere rol gekregen op de site, zonder sponsoren immers geen V. en AV. PAX.

Wil jij
ook zo’n site?

Wil jij
ook zo’n site?

Het proces

Waar begin je mee tijdens zo’n project?

Galerij

Enkele screenshots van succesvolle pagina’s.

Resultaten

Waar doen ze het nou eigenlijk voor

90%

MOBIELE BEZOEKERS

90%

SCHRIJFT ZICH IN VIA DE SITE

95%

BEKIJKT DE UITSLAGEN

100%

MOBIELVRIENDELIJK