Uitdaging

Partyverhuur Tocaja is een nieuw verhuurbedrijf dat zich focust op het verhuren van onder andere tenten, statafels, biertafels en toebehoren. Ze willen het assortiment graag tonen op hun webshop in combinatie met de mogelijkheid om deze spullen te huren.

Strategie

Ze willen de spullen door heel Nederland verhuren op de door de bezoeker gekozen data maar wel met de focus op de regio Gelderland. Snel, overzichtelijk en met de mogelijkheid tot up-sell. Zo kan een bezoeker die een tent huurt ook eenvoudig statafels, biertafels en een geluidsinstallatie huren.

Aanpak

Voor Partyverhuur Tocaja heb ik een WordPress webshop gebouwd met behulp van WooCommerce. Dit is de e-commerce plugin die gebruikt wordt door WordPress om spullen te kunnen verkopen. Daarna heb ik het mogelijk gemaakt voor bezoekers om te kunnen kiezen voor de huurdatum met behulp van een kalender. De klant kan dus aangeven dat ze bijvoorbeeld van 1 januari tot 8 januari een tent willen huren en  de prijzen worden dan ook op basis van deze huurperiode berekend.

Wil jij
ook zo’n site?

Wil jij
ook zo’n site?

Het proces

Waar begin je mee tijdens zo’n project?

Galerij

Enkele screenshots van succesvolle pagina’s.

Resultaten

Waar doen ze het nou eigenlijk voor

20%

CONVERSIE

90%

UP-SELL

95%

MEER BEZOEKERS

100%

MOBIELVRIENDELIJK