Ik help jou het beste resultaat te halen

Er is niet één specifieke manier om er voor te zorgen dat je online gevonden gaat worden. Dit heeft te maken met verschillende factoren zoals de mobielvriendelijkheid van een website, de snelheid van de pagina’s en hoe authentiek je website is. Een gezonde mix van al deze factoren zorgen er voor dat jij gevonden gaat worden in de zoekmachines.

Een wordpress website

WordPress is een CMS systeem (Content Management System) waarmee je een website kunt bouwen en onderhouden. Het is een open source systeem wat betekent dat er miljoenen ontwikkelaars continue bezig zijn om het systeem te updaten en upgraden.

Ruim 30% van alle sites in de wereld gebruikt WordPress als CMS systeem.

Mede omdat het systeem erg eenvoudig is wanneer deze eenmaal is opgezet kan je met weinig technische kennis je eigen website onderhouden en aanpassen.

Een WordPress webshop

Een webshop met behulp van WordPress is als het ware een uitbreiding op de website. Je gebruikt dezelfde systemen als bij een gewone WordPress site.

Echter komt daar een uitbreiding (plugin) bij die WooCommerce heet. Wanneer je dit koppelt aan een betalingsprovider kun je direct starten met het verkopen van jouw producten via je webshop.

Gevonden worden met lokale SEO

De meeste bedrijven werken lokaal in plaats van internationaal. Stel je bent een sportcentrum die gevestigd is in de Achterhoek dan kun je je voorstellen dat mensen uit Amsterdam geen lidmaatschap zullen afsluiten.

Met behulp van enkele slimme trucjes kan ik jou helpen om beter gevonden te worden in de regio waar jij werkt. In plaats van met hagel te schieten en te hopen dat de juiste persoon het ziet ga je dus veel gerichter te werk en bereik je direct je doelgroep.

Facebook advertising

Je wilt graag gaan adverteren maar hebt geen idee hoe. Ik heb jarenlange ervaring met het opzetten van Facebook campagnes.

Bij deze campagnes bepaal je zelf het budget en zullen we samen kijken hoe we jouw doelgroep zo specifiek mogelijk kunnen targeten.

Gratis adviesgesprek?

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Vraag dan gerust eens een adviesgesprek aan. Tijdens dit gesprek kunnen we kijken naar de mogelijkheden en enkele kaders stellen.