Wat je doel ook is, ik help je graag op weg met een WordPress Website op maat.

Je wilt leads genereren, contactmomenten creëren of de bezoekers van jouw website van informatie voorzien. Wat het doel van je website ook is, ik zorg voor een passende uitstraling.

Altijd zelf de controle

Niks is vervelender dan dat je telkens contact moet hebben met je webbouwer als je een bericht op de site wil zetten, een nieuwe pagina wilt opmaken of een aantal afbeeldingen wilt weergeven.

Gebruiksgemak voor jou als eindgebruiker vind ik erg belangrijk. Daarom leer ik jou werken met het WordPress CMS systeem zodat jij binnen een mum van tijd zelf je berichten kunt gaan plaatsen.

Plat gezegd: als je met Microsoft Word overweg kunt dan kun je ook met het WordPress CMS systeem overweg zoals ik het voor je neer zet.

Converteren

Niks is vervelender dan op een website komen en niet kunnen vinden wat je zoekt. Je website is niet alleen je visitekaartje maar ook je eerste middel om aan nieuwe klanten en/of leden te komen.

Met een duidelijke navigatie- en menustructuur help ik je met het opzetten van een “logische” site zodat bezoekers snel vinden waar ze naar op zoek zijn.

Daarnaast werkt het toevoegen van Call-2-Action buttons & formulieren ook drempelverlagend zodat bezoekers eerder contact met je zullen gaan opnemen.

SEO

Gevonden worden in de zoekmachines.

Websites

Een goede techniek, dat is de basis van iedere website.

Webshops

Je wilt producten verkopen via online kanalen?

Facebook advertising

adverteren op Facebook en/ of Instagram.